Review BMW 520d 2016

Cuprins

Review BMW 520d 2016 Luxury Line – O alegere rafinată pentru conducătorii auto exigenți

Introducere:

Vă prezentăm un automobil elegant și performant – BMW 520d Luxury Line, fabricatie 2016. Acesta este un automobil premium care oferă o experiență de condus fără egal. Dacă sunteți în căutarea unui automobil de încredere care să îndeplinească toate nevoile dumneavoastră, atunci acesta ar putea fi mașina perfectă pentru dvs. Cu un motor diesel de 2.0 litri și un interior luxos, acesta vă va oferi un confort și o performanță fără egal.

Exterior:

Începând cu designul său exterior, BMW 520d 2016 Luxury Line atrage privirile cu linii elegante și finisaje metalice de calitate superioară. Farurile Bi-Xenon adaptive oferă o iluminare excelentă, iar jantele din aliaj ușor completează aspectul sofisticat al acestei mașini. Pe lângă aspectul său impresionant, acest automobil vine și cu o gamă completă de caracteristici de informare si siguranta, precum camera 360 grade top view, senzori de parcare , alarma BMW Guard și multe altele.

Interior:

Interiorul acestui automobil nu este mai puțin impresionant. Piele Nappa, scaune electrice și încălzite plus memorii, oglinzi electrice, volan multifuncțional și sistemul de navigație profesională – toate acestea completează aspectul luxos al acestei mașini. În plus, sistemul audio premium vă va oferi o experiență audio fără egal, indiferent dacă doriți să ascultați muzică sau să faceți apeluri telefonice.

Motorizare:

Pe partea de performanță, BMW 520d 2016 Luxury Line nu dezamăgește. Cu un motor diesel de 2.0 litri, acest automobil poate produce o putere de 190 CP și un cuplu de 400 Nm. Aceste cifre impresionante îl fac să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 7,6 secunde, în timp ce consumul de combustibil este de numai 5,2 litri la 100 km. De asemenea, cutia de viteze automată cu opt trepte oferă o schimbare lină și precisă, astfel încât să puteți să vă bucurați de experiența de a conduce la maxim.
În concluzie, BMW 520d Luxury Line este o alegere excelentă pentru conducătorii auto exigenți. Cu un design sofisticat, un interior luxos și performanțe impresionante, acesta îndeplinește toate criteriile pentru un automobil de top. Vă încurajăm să faceți o vizită la showroom-ul nostru din Cluj-Napoca ori sa accesati www.goldenauto.ro pentru mai multe informatii.

Galerie foto:

BMW 520 2016 Luxury Line

BMW Golden AutoBMW 520 2016 LuxuryInterior BMW 520dBMW 520 ClujBMW Seria 5 ClujBMW Seria 5 2016BMW 520d 2016

BMW 520d Cluj-Napoca

Top