Review Toyota Corolla Hibrid 2020

Cuprins

Review Toyota Corolla Hibrid 2020 – Economie și performanță la cel mai înalt nivel

Vrei sa cumperi o masina second-hand care sa fie de incredere si sa aiba garantie si istoric de service ?

Introducere:

Toyota Corolla XII Touring 1.8i, echipare Dynamic Plus LHD 2020 poate fi solutia ideala pentru tine. Cu o motorizare hibrid, aceasta masina este perfecta pentru cei care doresc sa economiseasca combustibil si sa reduca impactul asupra mediului si asupra bugetului, fara a face compromisuri in privinta performantei.
Masina vine cu toate reviziile efectuate cu strictete in reprezentanta Toyota, ultima fiind efectuata la 105.000 km in 08.2022. Acesta a avut doar un unic proprietar si beneficiaza de garantia Toyota pana in august 2023, cu posibilitate de prelungire.

Motorizare:

Motorul hibrid de 1.8 litri, benzina + electric, ofera o putere de 122 CP, iar cutia de viteze automata va ofera o experienta de condus relaxanta. Consumul de carburant este unul dintre cele mai bune de pe piata, cu doar 3.4 litri la 100 km in regim mixt.

Dotari & others:

Corolla vine echipata cu cele mai bune caracteristici de siguranta si confort pe care le puteti gasi intr-o masina de ultima generatie. Sistemul de siguranta Pre-impact cu functie de detectie a pietonilor si biciclistilor, sistemul de avertizare la parasirea benzii de rulare cu controlul directiei, sistemul de asistenta la recunoasterea indicatoarelor rutiere (RSA), sistemul de comutare automata intre faza lunga si faza scurta, cruise control adaptiv inteligent la orice viteza, sistemul de avertizare Driver Attention Alert, sistemul de urmarire a benzii de rulare si sistemul asistenta plecare din rampa (HAC) sunt doar cateva din optiunile pe care aceasta masina le are.
Designul masinii este modern si elegant, cu faruri full LED, proiectoare full LED plus stopuri LED. In plus, masina vine cu un set de jante aliaj originale Toyota pe 16 inch cu anvelope de iarna si se ofera bonus un al doilea set de jante aliaj originale Toyota pe 16 inch cu anvelope de vara.
Masina este dotata cu un sistem de navigatie tactil 3D care include Romania in detaliu si camera de mers inapoi, pentru o experienta de condus mai placuta si mai sigura. Key Less go, farurile cu functie Follow-me-home si modurile de condus Eco/Normal/Sport completeaza pachetul de confort.
In concluzie, masina prezentata este un must have !

Galerie foto:

Toyota Corolla Hibrid

Toyota Corolla Hibrid 2020Toyota Corolla 2020

Top