BMW M6 Second Hand

Filtrează
Filtrează
Șterge filtrele
stoc extern Comandă mașină

BMW M6 Second Hand – lux și performanță pe patru roți

 

Îți prezentăm BMW M6, o mașină remarcabilă ce îmbină cu măiestrie luxul și performanța, disponibilă într-o variantă de mâna a doua. Cu un design sofisticat și caracteristici tehnice de top, aces...

BMW M6 Second Hand – lux și performanță pe patru roți

 

Îți prezentăm BMW M6, o mașină remarcabilă ce îmbină cu măiestrie luxul și performanța, disponibilă într-o variantă de mâna a doua. Cu un design sofisticat și caracteristici tehnice de top, acest coupe sportiv îmbină pasiunea și adrenalina în fiecare călătorie.

 

Exteriorul BMW M6 emană rafinament și agresivitate, cu linii fluide și elemente aerodinamice ce atrag priviri admirative. Grila frontală distinctivă, farurile LED și prizele de aer dinamice subliniază personalitatea sportivă a mașinii. Jantele din aliaj ușor și sistemul de evacuare dublu completează designul spectaculos.

 

Interiorul te îmbie cu un spațiu luxos și confortabil. Scaunele sport cu finisaje M specifice și tapițeria din piele premium adaugă un plus de confort și suport lateral. Elementele de carbon și detaliile rafinate completează atmosfera de rafinament suprem, transformând fiecare călătorie într-o experiență deosebită.

 

Performanța BMW M6 este spectaculoasă datorită motorului puternic și tehnologiei avansate. Cu o putere de până la 600 CP, acest coupe sportiv atinge 100 km/h în doar 3.8 secunde. Suspensia adaptivă M și sistemul de propulsie integrală M xDrive îți oferă o manevrabilitate excelentă și un control precis în orice condiții de drum.

 

Caracteristici tehnice BMW M6 Second Hand:

  • Motor de 4.4 litri V8 TwinPower Turbo, cu putere de până la 600 CP și un cuplu impresionant, garantând o experiență de conducere dinamică și captivantă.
  • Transmisie automată cu 7 trepte M Steptronic, pentru schimbări rapide și precise ale treptelor de viteză.
  • Suspensie adaptivă M, pentru un control optim al șasiului și confort sporit în timpul condusului sportiv.
  • Sistem de frânare M Compound, asigurând o oprire rapidă și sigură în orice situație.
  • Sistem de navigație cu ecran tactil, infotainment de ultimă generație și conexiune Bluetooth, pentru o experiență conectată și distractivă.

 

Toate modelele noastre de BMW M6 Second Hand au fost atent verificate și au un istoric complet de service și întreținere. Dacă vrei să experimentezi luxul și performanța la cel mai înalt nivel și să devii proprietarul unei mașini de excepție BMW M6 Second Hand te așteptăm să descoperi oferta noastră. Alege pasiunea și eleganța, și bucură-te de fiecare călătorie cu acest coupe sportiv impresionant și rafinat!

Citește mai mult
Top