Ferrari 488 GTB Second Hand

Filtrează
Filtrează
Șterge filtrele
stoc extern Comandă mașină

Ferrari 488 GTB Second Hand: Performanță și Rafinament la îndemâna ta

 

Ești gata să simți senzația unică de a conduce o legendă? Te invităm să descoperi oferta noastră pentru Ferrari 488 GTB Second Hand, o mașină ce reprezintă apogeul tehnologiei, designului...

Ferrari 488 GTB Second Hand: Performanță și Rafinament la îndemâna ta

 

Ești gata să simți senzația unică de a conduce o legendă? Te invităm să descoperi oferta noastră pentru Ferrari 488 GTB Second Hand, o mașină ce reprezintă apogeul tehnologiei, designului și performanței.

 

Designul exterior al Ferrari 488 GTB este o capodoperă a ingineriei moderne, cu linii sculptate pentru aerodinamică și un profil ce radiază agresivitate și eleganță. Farurile distinctive și jantele cu design unic subliniază identitatea sa sportivă, făcând din acest supercar o adevărată icoană.

 

Interiorul mașinii este un sanctuar al luxului și tehnologiei. Scaunele din piele, cusute manual, îmbină confortul cu stilul, iar panoul de bord digital, complet configurabil, îți pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie. Sistemul de infotainment de ultimă generație îți oferă acces la divertisment și navigație, fără a compromite experiența de condus pură pentru care Ferrari este renumită.

 

Performanța este, desigur, punctul culminant al unui Ferrari 488 GTB second hand. Motorul V8 turboalimentat produce o putere formidabilă, iar transmisia cu 7 trepte și dublu ambreiaj oferă schimbări de viteze instantanee. Suspensiile active și sistemul avansat de control al tracțiunii te ajută să explorezi limitele mașinii cu încredere, oferind o manevrabilitate fără egal și o aderență impresionantă.

 

Tehnologia nu se oprește aici; sistemele de asistență la condus ale Ferrari 488 GTB, cum ar fi controlul stabilității, frânarea automată de urgență și senzorii de parcare, sunt concepute pentru a-ți oferi siguranță și control, chiar și în cele mai exigente condiții de drum.

 

Autovehiculele Ferrari 488 GTB second hand din oferta noastră sunt într-o stare excepțională, cu un istoric complet de service și verificate de experți. Fiecare vehicul a fost întreținut cu cea mai mare atenție, garantând că performanța și frumusețea său iconică sunt păstrate.

 

Prin urmare, dacă ești în căutarea unui supercar second hand ce oferă performanță de vârf, design magnific și tradiție, ai ajuns în locul perfect. Te invităm să descoperi Ferrari 488 GTB din colecția noastră și să alegi mașina care să te reprezinte. Experiența de a conduce un Ferrari 488 GTB este un vis transformat în realitate, și acum este momentul tău să îl trăiești.

Citește mai mult

Modele disponibile pentru Ferrari

Top