Ferrari 488 Spider Second Hand

Vezi detalii
Vezi detalii
Vezi detalii
Vezi detalii
stoc extern Vezi ofertele
stoc extern Comandă mașină

Ferrari 488 Spider Second Hand: Deschide drumul spre Libertate și Performanță

 

Visezi la o experiență de condus care să te facă să te simți cu adevărat liber? Te invităm să descoperi Ferrari 488 Spider second hand, un cabriolet care redefinește standardele de performanță, design și lux în lumea automobilelor sport.

 

Designul exterior al Ferrari 488 Spider este de-a dreptul captivant, cu linii aerodinamice perfect sculptate și un profil care emană rafinament și putere. Cu acoperișul retractabil, acest model îți oferă posibilitatea de a te bucura de cerul senin în timp ce savurezi sunetul unic al motorului V8. Jantele elegante și farurile expresive accentuează personalitatea sa dinamică.

 

În interior, Ferrari 488 Spider te întâmpină cu o cabină de ultimă generație, în care fiecare detaliu este gândit pentru confort și funcționalitate. Scaunele din piele, conturate ergonomic, te învăluie în lux, iar sistemul de infotainment de înaltă tehnologie îți permite să te conectezi cu lumea în stil Ferrari. Tabloul de bord digital oferă o interfață intuitivă și informații clare pentru o experiență de condus imersivă.

 

Performanța este cuvântul de ordine când vine vorba de Ferrari 488 Spider second hand. Motorul bi-turbo oferă o putere incredibilă, iar transmisia cu 7 trepte și dublu ambreiaj te conectează cu drumul ca niciodată. Suspensiile sportive și sistemul de direcție asistată te ajută să controlezi mașina cu precizie, chiar și la viteze înalte.

 

Siguranța și tehnologia merg mână în mână în acest model. Sistemele avansate de asistență la condus, cum ar fi controlul stabilității, asistentul de parcare și senzorii de proximitate, îți oferă încredere pe orice tip de drum, asigurând o experiență de condus placabilă și sigură.

 

Ferrari 488 Spider second hand din oferta noastră este într-o condiție impecabilă, cu un istoric complet de service și verificată de specialiști Ferrari. Toate detaliile, de la motor până la finisaje, sunt menținute cu grijă, astfel încât să îți poată oferi senzația autentică de a conduce un Ferrari.

 

Prin urmare, dacă ești în căutarea unei mașini second hand care să îmbine performanța înaltă cu plăcerea de a conduce cu acoperișul deschis, ai ajuns în locul potrivit. Te invităm să descoperi Ferrari 488 Spider din colecția noastră și să alegi mașina care îți va îndeplini toate dorințele în materie de condus.

Citește mai mult

Modele disponibile pentru Ferrari

Top