Ford S-Max Second Hand

Filtrează
Filtrează
Șterge filtrele
stoc extern Comandă mașină

Ford S-Max Second Hand – Stil, Spațiu și Confort

Descoperă versatilitatea și eleganța unui Ford S-Max second hand! Acest monovolum îmbină designul atrăgător cu funcționalitatea și confortul, oferindu-ți un spațiu generos pentru familie și o experiență de condus plă...

Ford S-Max Second Hand – Stil, Spațiu și Confort

Descoperă versatilitatea și eleganța unui Ford S-Max second hand! Acest monovolum îmbină designul atrăgător cu funcționalitatea și confortul, oferindu-ți un spațiu generos pentru familie și o experiență de condus plăcută.

Ford S-Max impresionează prin aspectul său modern și linii fluide. Cu un profil dinamic și detalii bine conturate, acest monovolum adaugă o notă de rafinament pe drumurile urbane sau în călătorii mai lungi. Indiferent că ai nevoie de locuri pentru pasageri sau de spațiu pentru bagaje, Ford S-Max este generos.

Interiorul său bine proiectat și spațios oferă confort pentru toată familia. Cu multiple opțiuni de aranjare a scaunelor, poți adapta interiorul pentru nevoile tale. Materialele de calitate și finisajele atent realizate adaugă o notă de lux în fiecare călătorie.

Tehnologia modernă face parte din experiența Ford S-Max. Sistemul de infotainment intuitiv îți oferă navigație precisă, conectivitate cu smartphone-ul tău și posibilitatea de a accesa funcții multimedia. De asemenea, caracteristicile de siguranță și asistență la condus te ajută să minimizezi riscurile la volan.

Ford S-Max second hand este echipat cu opțiuni de motorizare eficiente, asigurând economie de combustibil și performanță echilibrată. Indiferent că ai parte de deplasări zilnice sau călătorii mai lungi, acest monovolum îți oferă o experiență de condus plăcută și relaxantă.

Alegând un Ford S-Max second hand, vei putea bucura de toate aceste beneficii la un preț mai accesibil. Istoricul de service și inspecția detaliată au fost efectuate pentru a te asigura că primești un vehicul în stare excelentă. În concluzie, Ford S-Max second hand îți aduce versatilitatea și confortul unui monovolum modern, ideal pentru călătorii cu familia și aventuri. Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii și pentru a programa un test drive.

Citește mai mult
Top