Top 5 cele mai fiabile mașini în România în 2024

top 5 cele mai fiabile masini in romania

În România, ca și în alte țări, fiabilitatea este o caracteristică esențială atunci când vine vorba despre achiziționarea unei mașini noi sau second hand. Cu o piață auto în continuă creștere și o multitudine de opțiuni disponibile, este important să știi care sunt mașinile care au demonstrat că se pot ridica la standardele de fiabilitate cerute de șoferii români.

1. Dacia Logan

Dacia Logan rămâne una dintre cele mai populare opțiuni pe piața auto din România, și nu fără motiv. Cunoscut pentru simplitatea și robustețea sa, acest model a devenit o alegere potrivită pentru mulți șoferi care sunt în căutarea unei mașini fiabile, care necesită costuri reduse de întreținere. Cu o construcție solidă și un motor fiabil, Dacia Logan este potrivită atât pentru oraș, cât și pentru drumurile lungi. De asemenea, accesibilitatea pieselor de schimb și costurile de întreținere reduse contribuie fac acest model atractiv

Beneficii și finanțare Golden Auto

2. Toyota Corolla

Toyota Corolla este recunoscută în întreaga lume pentru fiabilitatea sa remarcabilă, iar această imagine se menține și în România. Cu o istorie lungă și o serie de inovații tehnologice, Corolla oferă un mix perfect între performanță și durabilitate. Eficiența în ceea ce privește consumul de combustibil, împreună cu un interior spațios și confortabil, fac din Corolla o alegere potrivită pentru șoferii care caută o mașină de încredere. De asemenea, rețeaua extinsă de service-uri și disponibilitatea pieselor de schimb contribuie la experiența pozitivă a proprietarilor de Corolla din România.

3. Volkswagen Golf

Volkswagen Golf este un alt model care s-a bucurat de apreciere în România și în întreaga lume. Cunoscut pentru calitatea sa superioară și performanța remarcabilă, Golf a devenit un punct de referință în segmentul compact. Cu tehnologie avansată și materiale de înaltă calitate, această mașină oferă o experiență de condus plăcută și fiabilă. Deși costurile de întreținere pot fi puțin mai ridicate în comparație cu alte modele, beneficiile oferite fac din Golf o alegere populară printre șoferii români.

Cauti masina in rate? Vezi oferta Golden Auto 👉 de Mercedes CLS

4. Skoda Octavia

Skoda Octavia se bucură de reputația unei mașini fiabile în România din mai multe motive. În primul rând, Skoda este un brand recunoscut pentru mașinile solide pe care le realizează și pentru utilizarea materialelor durabile. Această atenție la detalii și angajamentul pentru calitate asigură că Octavia poate rezista cu succes condițiilor variate întâlnite pe drumurile românești, inclusiv drumurile avariate și alte provocări ale mediului rutier.

În al doilea rând, Skoda Octavia beneficiază de tehnologie și inginerie avansată, care au fost testate și validate pe parcursul anilor. Fiabilitatea sistemelor mecanice și electronice ale mașinii este un element esențial al experienței oferite de Octavia. De la motorizările eficiente până la sistemele de siguranță și asistență la condus, Octavia este concepută pentru a oferi o performanță fiabilă și constantă pe termen lung, ceea ce o face să fie o alegere populară printre șoferii români.

Cauti masina second hand? Vezi oferta Golden Auto 👉 de Audi A6

5. Hyundai i30

Hyundai i30 se remarcă prin raportul excelent între calitate și preț. Cu o gamă largă de caracteristici și un design atrăgător, i30 oferă fiabilitate și confort la un preț accesibil. Performanțele sale dovedite și costurile reduse de întreținere fac această mașină o opțiune populară în rândul șoferilor români.

În concluzie, aceste cinci mașini – Dacia Logan, Toyota Corolla, Volkswagen Golf, Skoda Octavia și Hyundai i30 – reprezintă opțiuni excelente pentru cei care caută fiabilitate și durabilitate în România. Indiferent de preferințele individuale ale fiecărui șofer, ele reprezintă o combinație ideală între performanță, confort și costuri reduse de întreținere. În funcție de buget, poți opta și pentru o mașină second-hand.

Volvo XC60 B4 AWD Mild-Hybrid
Preț: 29,300 € (Toate taxele incluse)
Volkswagen Phaeton Long Exclusive Edition
Preț: 21,500 € (TVA Deductibil)
BMW 840d Gran Coupe (G16) xDrive M-Pachet
Preț: 79,000 € (Toate taxele incluse)
BMW X6 30d xDrive M Sport
Preț: 61,999 € (Toate taxele incluse)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI + Mild Hybrid 4WD
Preț: 34,500 € (Toate taxele incluse)
Glisează spre stânga
Top