Ford Focus Second Hand

Șterge filtrele
Filtrează
stoc extern Comandă mașină

Ford Focus Second Hand – design contemporan și performanță

Îți prezentăm Ford Focus Second Hand, un hatchback îndrăgit și apreciat pentru designul său contemporan și performanța sa excelentă. Designul exterior al Ford Focus emană dinamism și eleganță. Liniile fluide și detaliile bine conturate îi conferă o prezență distinctă pe șosea. Farurile tehnologice și grila frontală specifică mărcii adaugă un plus de personalitate. Jantele din aliaj ușor completează estetica modernă. Interiorul este spațios și bine configurat . Scaunele confortabile, tapițeria de calitate și finisajele atent alese asigură un mediu plăcut în timpul călătoriilor. Sistemul de infotainment și tabloul de bord intuitiv îți aduc funcționalitate și conectivitate. Performanța Ford Focus este susținută de opțiunile variate de motorizare. Suspensia bine calibrată oferă manevrabilitate excelentă în oraș sau pe drumurile deschise. Caracteristici tehnice Ford Focus Second Hand:Opțiuni variate de motorizare, de la motoare pe benzină până la diesel, pentru a corespunde preferințelor tale și nevoilor tale de condus. Transmisie manuală sau automată, pentru o experiență de condus personalizată. Sistem de infotainment cu ecran tactil și conectivitate Bluetooth, pentru acces la informații și divertisment la îndemână. Sisteme de siguranță avansate, inclusiv asistență la menținerea benzii și frânare automată de urgență.Toate modelele noastre de Ford Focus Second Hand sunt atent verificate și au un istoric complet de service și întreținere. Dacă vrei să experimentezi plăcerea condusului într-un Ford Focus Second Hand, te așteptăm să descoperi oferta noastră. Alege eficiența și performanța într-un pachet compact și versatil, și bucură-te de fiecare călătorie!

Ford Focus Second Hand – design contemporan și performanță

Îți prezentăm Ford Focus Second Hand, un hatchback îndrăgit și apreciat pentru designul său contemporan și performanța sa excelentă.

Designul exterior al Ford Focus emană dinamism și eleganță. Liniile fluide și detaliile bine conturate îi conferă o prezență distinctă pe șosea. Farurile tehnologice și grila frontală specifică mărcii adaugă un plus de personalitate. Jantele din aliaj ușor completează estetica modernă.

Interiorul este spațios și bine configurat . Scaunele confortabile, tapițeria de calitate și finisajele atent alese asigură un mediu plăcut în timpul călătoriilor. Sistemul de infotainment și tabloul de bord intuitiv îți aduc funcționalitate și conectivitate.

Performanța Ford Focus este susținută de opțiunile variate de motorizare. Suspensia bine calibrată oferă manevrabilitate excelentă în oraș sau pe drumurile deschise.

Caracteristici tehnice Ford Focus Second Hand:

  • Opțiuni variate de motorizare, de la motoare pe benzină până la diesel, pentru a corespunde preferințelor tale și nevoilor tale de condus.
  • Transmisie manuală sau automată, pentru o experiență de condus personalizată.
  • Sistem de infotainment cu ecran tactil și conectivitate Bluetooth, pentru acces la informații și divertisment la îndemână.
  • Sisteme de siguranță avansate, inclusiv asistență la menținerea benzii și frânare automată de urgență.

Toate modelele noastre de Ford Focus Second Hand sunt atent verificate și au un istoric complet de service și întreținere. Dacă vrei să experimentezi plăcerea condusului într-un Ford Focus Second Hand, te așteptăm să descoperi oferta noastră. Alege eficiența și performanța într-un pachet compact și versatil, și bucură-te de fiecare călătorie!

Citește mai mult
Top