BMW X1 Second Hand

Filtrează
Filtrează
Șterge filtrele
stoc extern Comandă mașină

BMW X1 Second Hand – SUV versatile, perfect pentru orice tip de drum

 

Descoperă oportunitatea de a deveni proprietarul unui SUV compact și versatil – BMW X1 Second Hand. Această mașină îmbină rafinamentul cu performanța , fiind perfectă pentru aventurile urb...

BMW X1 Second Hand – SUV versatile, perfect pentru orice tip de drum

 

Descoperă oportunitatea de a deveni proprietarul unui SUV compact și versatil – BMW X1 Second Hand. Această mașină îmbină rafinamentul cu performanța , fiind perfectă pentru aventurile urbane și escapadele în natură.

 

Cu un design expresiv și linii moderne, BMW X1 atrage privirile și emană forță și stil. Grila frontală distinctivă și farurile LED tehnologice adaugă un aer contemporan, iar dimensiunile sale compacte îl fac ușor de manevrat în traficul urban.

 

La interior, vei găsi un mediu luxos și confortabil. Finisajele de calitate superioară și tapițeria din piele adaugă o notă premium, în timp ce spațiul generos pentru pasageri și bagaje face ca fiecare călătorie să fie comodă și plăcută.

 

BMW X1 Second Hand vine echipat cu motoare eficiente și performante, oferindu-ți o experiență de condus plăcută și economie de combustibil. Indiferent de motorizarea aleasă, vei experimenta o conducere agilă și responsivă.

 

Informații tehnice specifice BMW X1 Second Hand:

  • Motorizare: Diverse opțiuni de motoare diesel și benzină
  • Putere: Începând de la 116 CP și până la 231 CP (în funcție de versiune)
  • Cuplu: Începând de la 270 Nm și până la 450 Nm (în funcție de versiune)
  • Accelerare: De la 0 la 100 km/h în aproximativ 7.7 secunde (în funcție de versiune)
  • Transmisie: Manuală sau automată, cu 6 sau 7 trepte
  • Consum de combustibil: Variabil în funcție de motorizare, cu valori cuprinse între 4 și 6.5 litri/100 km
  • Tehnologia BMW iDrive îți oferă un sistem de infotainment și conectivitate intuitiv, pentru a rămâne conectat și informat în timpul călătoriilor. Sistemele de asistență la conducere îți oferă siguranță și sprijin, adăugând o notă suplimentară de confort.

 

Toate modelele noastre de BMW X1 Second Hand au fost atent verificate și au un istoric complet de service. Ne asigurăm că îți prezentăm mașini de calitate superioară. Dacă vrei să experimentezi eleganța și practicabilitatea unui BMW X1 Second Hand, te așteptăm să descoperi oferta noastră. Alege un SUV compact și versatil, ce îmbină luxul și performanța într-un mod desăvârșit și bucură-te de fiecare moment petrecut la volan alături de BMW X1!

Citește mai mult
Top