Kia Sportage Second Hand

Filtrează
Filtrează
Șterge filtrele
stoc extern Comandă mașină

Kia Sportage Second Hand – Eleganță, Fiabilitate și Performanță la un Preț Accesibil

 

La Golden Auto, suntem încântați să vă prezentăm un model Kia Sportage second-hand, un SUV care aduce împreună eleganța, fiabilitatea și performanța într-un pachet r...

Kia Sportage Second Hand – Eleganță, Fiabilitate și Performanță la un Preț Accesibil

 

La Golden Auto, suntem încântați să vă prezentăm un model Kia Sportage second-hand, un SUV care aduce împreună eleganța, fiabilitatea și performanța într-un pachet rafinat. Acest model a fost selecționat cu grijă și este pregătit să vă ofere o experiență de conducere remarcabilă.

Design Modern și Distinctiv

Kia Sportage impresionează cu un design exterior modern și linii fluide care îi conferă o prezență notabilă pe șosele. Grila frontală distinctivă și farurile cu tehnologie LED adaugă un aspect de rafinament și stil. Interiorul generos de spațios și dotat cu materiale de înaltă calitate asigură confortul pasagerilor. Scaunele confortabile și tehnologia de bord modernă fac fiecare călătorie plăcută.

Performanță Fiabilă

Cu motoare eficiente și o suspensie bine ajustată, Kia Sportage oferă o performanță fiabilă în fiecare călătorie. Acest SUV se descurcă cu brio în diverse condiții de condus, chiar și pe teren avariat.

Tehnologie și Conectivitate

Kia Sportage vine echipat cu tehnologie avansată, inclusiv caracteristici de conectivitate Bluetooth și un sistem de infotainment de ultimă generație. Comenzi ușor accesibile și un ecran tactil intuitiv vă permit să controlați funcțiile mașinii cu ușurință.

Siguranță și Încredere

Kia Sportage dispune de sisteme de siguranță avansate, cum ar fi asistența la frânare de urgență, controlul stabilității și airbag-uri multiple, pentru a vă asigura că sunteți protejat pe drum.

Istoric Service și Garanție

Fiecare Kia Sportage second-hand de la Golden Auto este supus unei inspecții amănunțite pentru a vă asigura că vehiculul este în cea mai bună stare. Acesta vine cu un istoric de service verificat și garanție.

Metode de Finanțare Flexibile

Golden Auto oferă opțiuni de finanțare flexibile atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. Cu soluții personalizate, vă ajutăm să achiziționați Kia Sportage Second Hand fără a vă compromite bugetul.

Cu fiecare Kia Sportage second-hand de la Golden Auto, vă oferim un angajament pentru calitate și încredere. Vizitați showroom-ul nostru pentru a vedea acest model și pentru a descoperi gama noastră variată de vehicule second-hand.

Luați legătura cu noi astăzi pentru a programa un test drive și pentru a începe o nouă călătorie cu un SUV care să vă aducă satisfacție și confort la volan. Alegeți Golden Auto pentru o experiență de conducere de încredere și cu opțiuni de finanțare flexibile pentru a vă potrivi nevoilor.

Citește mai mult

Modele disponibile pentru Kia

Top