Beneficii client
Beneficii client

Beneficii client

La Golden Auto, locul unde achiziționarea unei mașini noi este mai mult decât o simplă tranzacție - este o experiență plăcută pentru fiecare client. Descoperă și tu beneficiile de care te bucuri atunci când alegi să colaborezi cu noi.
Garanție pentru liniștea ta

Garanție pentru liniștea ta

La Golden Auto, ne angajăm să-ți oferim o experiență de achiziție lipsită de griji. Astfel, fiecare automobil comercializat de noi vine cu o perioadă de garanție. Indiferent de modelul sau marca aleasă, garantăm că vehiculul tău este protejat începând cu momentul livrării. În plus, fiecare certificat de garanție este personalizat, incluzând toate detaliile necesare și termenii și condițiile în mod clar și transparent.
  • Garanția comercială: se acordă pentru autovehiculele care nu mai beneficiază de Garanția producătorului, sau poate fi acordată în completarea acesteia, și este de maxim 24 de luni.
  • Garanția extinsă: se poate achiziționa contra cost, în limita a încă 12 luni, fiind o extindere a perioadei de garanție comerciale oferită de Golden Auto sau a celei oferită de producător.
Revizie gratuită

Revizie gratuită

Calitatea este prioritatea noastră. De aceea, la orice achiziție, prima revizie îți este oferită în mod gratuit. Aceasta este efectuată exclusiv cu consumabile premium, asigurându-ne că mașina ta primește tratamentul pe care îl merită. Filtrele - de aer, ulei, combustibil și polen - sunt schimbate conform celor mai înalte standarde, iar uleiul este selectat conform specificațiilor din cartea tehnică a mașinii sau echivalent de calitate superioară.
Beneficii client

Kilometraj garantat

Considerăm transparenta este esențială în cadrul tranzacțiilor efectuate. Ne asigurăm că fiecare kilometru este evidențiat pe factura externă de achiziție, în contractul de vânzare al autoturismului, pe factura de vânzare emisă în România și în certificatul de garanție. Astfel, poți fi sigur că fiecare automobil comercializat reprezintă o achiziție sigură și că vei ști exact ce primești.
Istoric service transparent

Istoric service transparent

La Golden Auto, fiecare automobil comercializat este însoțit de un istoric complet și transparent de service. Vei avea acces la informații detaliate despre fiecare revizie și intervenție tehnică efectuată, având certitudinea că mașina ta a fost întreținută corespunzător și că vei ști totul despre istoricul său.
Livrare gratuită la domiciliu

Livrare gratuită la domiciliu

Suntem aici pentru tine. Oferim livrare gratuită pe o rază de 150 km și, la un preț avantajos, posibilitatea de livrare contra cost pe întreg teritoriul României pentru orice autovehicul cumpărat. Nu te mai chinui cu detalii logistice - noi ne ocupăm de toate detaliile pentru tine, astfel încât să te poți bucura rapid de noul tău autoturism.
Asistență de specialitate pentru înmatriculare și omologare R.A.R

Asistență de specialitate pentru înmatriculare și omologare R.A.R

Scapă de griji și de birocrație și economisește timp. Consultanții noștri îți oferă toate informațiile și documentele necesare pentru înmatriculare și omologare R.A.R
Detailing profesional complet

Detailing profesional complet

La Golden Auto, ne străduim să oferim cea mai bună experiență de cumpărare a unei mașini. Din acest motiv, îți oferim un detailing profesional complet prin partenerii noștri de încredere. De la interior la exterior, te vei bucura un serviciu de top care îți va reda mașina la starea sa originala.
Numere provizorii gratuite

Numere provizorii gratuite

Ne gândim la toate detaliile, inclusiv la numerele provizorii. Primești primele numere roșii și implicit o asigurare pentru perioada de valabilitate a acestora, astfel încât să poți circula în siguranță imediat după achiziție.

Pe langa beneficiile oferite, ne asigurăm că fiecare achiziție este una transparentă și lipsită de griji.

  • Fără daune ascunse: Inspectăm în detaliu fiecare mașină pentru a le exclude pe cele care au avut daune sau probleme tehnice, asigurându-ne că livrăm un autovehicul in stare perfectă.
  • Kilometraj corect: Verificăm cu atenție kilometrajul pentru a ne asigura că este autentic, consultând istoricul de reprezentanță și baza de date Europeană.
  • Fără discrepanțe sau neconcordanțe: În baza contractului, asigurăm că autovehiculul se află într-o stareperfectă atât funcțională, cât și estetică la momentul predării si corespunde cu oferta agreată.
  • Mașină la cheie: Ne asigurăm că vă predăm mașina curățată profesional, cu reviziile efectuate, actele la zi și verificată tehnic în detaliu, pentru ca dumneavoastră, viitorul proprietar, să nu mai aveți nicio grijă.
  • Onestitate și fidelitate: În cazul în care apar discrepanțe în oferta convenită de dumneavoastră, vă restituim integral suma de bani achitată pentru noua mașină.
 
google reviews

Descoperă o parte din mașinile livrate recent

Cele mai căutate mărci și modele

Afișează toate mașinile
Top