Audi A6 Second Hand

Filtrează
Filtrează
Șterge filtrele
stoc extern Comandă mașină

Audi A6 – Performanță și Eleganță Într-un Sedan de Lux

 

Audi A6 este un sedan de lux care se remarcă prin designul său elegant și performanța impresionantă. Cu o gamă largă de caracteristici și opțiuni de configurare, Audi A6 este o alegere populară pri...

Audi A6 – Performanță și Eleganță Într-un Sedan de Lux

 

Audi A6 este un sedan de lux care se remarcă prin designul său elegant și performanța impresionantă. Cu o gamă largă de caracteristici și opțiuni de configurare, Audi A6 este o alegere populară printre cei care caută o mașină de clasă superioară.

 

Audi A6 este echipat cu un motor pe benzină puternic, cu o capacitate de 1984 cmc. Acest motor pe benzină de 4 cilindri oferă o putere impresionantă de 241.3 cai putere la un regim de turație între 5000 și 6500 rpm. Cuplul motor maxim atinge 370 Nm la un regim de turație între 1600 și 4500 rpm. Transmisia este una automată cu 7 trepte, asigurând schimbări de viteză netede și eficiente.

 

Audi A6 impresionează cu un design exterior sofisticat și atemporal. Linii fluide și elemente distincte subliniază eleganța mașinii. Lungimea sa de 4939 mm, lățimea de 2110 mm și înălțimea de 1470 mm îi conferă o prezență impunătoare pe șosea. Ampatamentul de 2930 mm asigură un spațiu generos în interior, atât pentru pasageri, cât și pentru bagaje. Cu un portbagaj cu o capacitate de 560 litri, Audi A6 oferă suficient spațiu pentru călătorii lungi sau pentru activitățile zilnice.

 

Audi A6 este proiectat pentru a oferi un nivel ridicat de confort și rafinament. Dispune de caracteristici precum direcție asistată electric, geamuri acționate electric, aer condiționat și sistem audio de înaltă calitate. Șoferul și pasagerii se pot bucura de scaune reglabile electric, care oferă suport lombar și funcții de ventilație și încălzire. Sistemul de climatizare automată cu 4 zone permite controlul individualizat al temperaturii în diferitele zone ale mașinii, asigurând confortul optim pentru toți pasagerii.

 

Nu în ultimul rând, Audi A6 este echipat cu o gamă largă de caracteristici de siguranță și tehnologii avansate. Sistemul de frânare asistat de ABS, airbag-urile pentru șofer și pasageri, precum și airbag-urile laterale, asigură protecție excelentă în caz de coliziune. Audi Pre Sense Basic și head airbags sunt printre caracteristicile de siguranță suplimentare. De asemenea, Audi A6 dispune de tehnologii avansate, cum ar fi sistemul de asistență la parcare, sistemul de navigație și sistemul de sunet premium.

 

Audi A6 Second Hand reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută un sedan de clasă superioară la un preț accesibil. Cu performanțe remarcabile, un design elegant și o experiență de condus plăcută, acesta îți satisface și cele mai exigente cerințe. Nu rata ocazia de a deveni proprietarul unui Audi A6 Second Hand și bucură-te de toate avantajele pe care le oferă acest sedan de lux.

Citește mai mult
Top