BMW Seria 7 Second Hand

Filtrează
Filtrează
Șterge filtrele
stoc extern Comandă mașină

BMW Seria 7 Second Hand – limuzine de top prietenoase cu bugetul tău

 

Te invităm să descoperi gama noastră BMW Seria 7 Second Hand – o mașină de lux emblematică, ce îmbină eleganța, performanța și tehnologia avansată. Această limuzină de top te va impr...

BMW Seria 7 Second Hand – limuzine de top prietenoase cu bugetul tău

 

Te invităm să descoperi gama noastră BMW Seria 7 Second Hand – o mașină de lux emblematică, ce îmbină eleganța, performanța și tehnologia avansată. Această limuzină de top te va impresiona cu designul său sofisticat și cu confortul excepțional oferit atât șoferului, cât și pasagerilor.

 

Exteriorul BMW Seria 7 emană prestigiu și rafinament, cu linii fluide și proporții echilibrate. Grila frontală proeminentă și farurile cu tehnologie LED adaugă un aer distinct, care atrage privirile și subliniază statutul său de mașină de lux.

 

La interior, vei fi întâmpinat de un mediu definit de lux și tehnologie avansată. Materialele de calitate superioară, tapițeria din piele și finisajele elegante adaugă o notă de eleganță, iar sistemul BMW iDrive îți oferă control total asupra funcțiilor mașinii și divertismentului la bord.

 

BMW Seria 7 Second Hand vine echipat cu motoare puternice și rafinate, oferind performanțe impresionante și o experiență de condus remarcabilă. Indiferent de motorizarea aleasă, vei experimenta o călătorie plină de rafinament și confort, susținută de tehnologia de suspensie avansată.

 

Informații tehnice specifice BMW Seria 7 Second Hand:

  • Motorizare: Diverse opțiuni de motoare diesel și benzină
    Putere: Începând de la 258 CP și până la 610 CP (în funcție de versiune)
  • Cuplu: Începând de la 560 Nm și până la 800 Nm (în funcție de versiune)
  • Accelerare: De la 0 la 100 km/h în aproximativ 3.7 secunde (în funcție de versiune)
  • Viteză maximă: Depinde de motorizare și pachetul de performanță
  • Transmisie: Automată, cu 8 sau 9 trepte
  • Consum de combustibil: Variabil în funcție de motorizare, cu valori cuprinse între 5 și 11 litri/100 km
  • Tehnologia BMW Seria 7 include asistență la condus, sistem de navigație avansat, sistem audio premium și multe alte funcții care asigură o experiență de condus de excepție.

 

Toate modelele noastre de BMW Seria 7 Second Hand au fost atent verificate și au un istoric complet de service și întreținere. Ne asigurăm că oferim mașini ce răspund exigențelor tale. Dacă vrei să experimentezi eleganța și prestigiul unei limuzine de lux BMW Seria 7 Second Hand, te așteptăm să descoperi oferta noastră.

Alege un automobil emblematic ce îmbină luxul și tehnologia într-un mod desăvârșit și bucură-te de fiecare moment petrecut la volan alături de BMW Seria 7!

Citește mai mult
Top