BMW X3 Second Hand

Filtrează
Filtrează
Șterge filtrele
stoc extern Comandă mașină

BMW X3 Second Hand – Descoperă Luxul și Versatilitatea

 

Te invităm să explorezi oportunitatea de a deveni proprietarul unui SUV rafinat și versatil – BMW X3 Second Hand. Această mașină impresionează prin eleganța sa și performanța remarcabilă, fiind ...

BMW X3 Second Hand – Descoperă Luxul și Versatilitatea

 

Te invităm să explorezi oportunitatea de a deveni proprietarul unui SUV rafinat și versatil – BMW X3 Second Hand. Această mașină impresionează prin eleganța sa și performanța remarcabilă, fiind perfectă pentru orice aventură, atât în oraș, cât și pe drumurile mai puțin umblate.

 

Cu un design exterior atrăgător și linii fluide, BMW X3 atrage atenția și emană forță și stil. Grila frontală iconică și farurile LED tehnologice subliniază caracterul său distinctiv și contemporan. Dimensiunile sale perfect echilibrate îi conferă un aspect plin de eleganță și agilitate.

 

La interior, vei fi întâmpinat de un mediu luxos și confortabil. Finisajele de înaltă calitate, tapițeria din piele și detaliile atent alese adaugă o notă premium în fiecare călătorie. Spațiul generos pentru pasageri și bagaje face ca BMW X3 să fie un partener de nădejde pentru călătorii lungi sau aventurile în natură.

 

Caracteristici tehnice specifice BMW X3 Second Hand includ:

  • Motorizare: Diverse opțiuni de motoare diesel și benzină
  • Putere: Începând de la 184 CP și până la 360 CP (în funcție de versiune)
  • Cuplu: Începând de la 270 Nm și până la 500 Nm (în funcție de versiune)
  • Accelerare: De la 0 la 100 km/h în aproximativ 5.8 secunde (în funcție de versiune)
  • Transmisie: Automată, cu 8 trepte
  • Consum de combustibil: Variabil în funcție de motorizare, cu valori cuprinse între 5 și 8 litri/100 km
  • Tehnologia BMW iDrive îți oferă un sistem avansat de infotainment și conectivitate, permițându-ți să rămâi conectat și informat în timpul călătoriilor.

 

Toate modelele noastre de BMW X3 Second Hand au fost atent verificate și au un istoric complet de service și întreținere astfel încât să îți punem la dispoziție mașini de top.

 

Dacă vrei să experimentezi luxul și versatilitatea unui BMW X3 Second Hand, te așteptăm să descoperi oferta noastră. Alege un SUV ce îmbină eleganța și performanța într-un mod desăvârșit și bucură-te de fiecare moment petrecut la volan alături de BMW X3!

Citește mai mult
Top