BMW Seria 3 Second Hand

Filtrează
Filtrează
Șterge filtrele
stoc extern Comandă mașină

BMW Seria 3 Second Hand – lux și performanță pe patru roți

 

BMW Seria 3 este o mașină emblematică, reprezentând perfecțiunea în materie de lux și performanță. Cu un design elegant și tehnologie avansată, această mașină te va cuceri cu fiecare detaliu.

...

BMW Seria 3 Second Hand – lux și performanță pe patru roți

 

BMW Seria 3 este o mașină emblematică, reprezentând perfecțiunea în materie de lux și performanță. Cu un design elegant și tehnologie avansată, această mașină te va cuceri cu fiecare detaliu.

 

Exteriorul BMW Seria 3 impresionează prin linii fluide și proporții echilibrate. Farurile LED și grila frontală proeminentă adaugă un aer distinctiv și expresiv. Designul aerodinamic și detaliile de calitate superioară evidențiază caracterul sportiv și sofisticat al acestei serii.

 

Interiorul dezvăluie un spațiu luxos și rafinat. Tapițeria din piele premium și finisajele din lemn adaugă o notă de eleganță, creând un mediu plăcut și confortabil. Cockpitul ergonomic oferă toate comenzile la îndemână, asigurând o experiență de conducere intuitivă și relaxantă.

 

Performanța remarcabilă a BMW Seria 3 vine datorită opțiunilor variate de motorizare. Cu motoare diesel sau benzină, puterea variază de la 116 CP până la 374 CP, oferind o experiență de condus plină de satisfacție și rafinament. Cu suspensia sportivă și sistemul de tracțiune integrală xDrive, vei experimenta o manevrabilitate precisă și agilă în fiecare colț al drumului.

 

Informații tehnice specifice BMW Seria 3 Second Hand:

  • Motorizare: Diverse opțiuni de motoare diesel și benzină, cu puteri cuprinse între 116 CP și 374 CP.
  • Cuplu: Variază între 220 Nm și 500 Nm, în funcție de versiunea aleasă.
  • Accelerare: De la 0 la 100 km/h în aproximativ 4.4 secunde, în funcție de motorizare.
  • Transmisie: Cutie de viteze automată, cu 6 sau 8 trepte, pentru o experiență de conducere lină și plăcută.
  • Consum de combustibil: Variază în funcție de motorizare, cu valori cuprinse între 3.5 și 8 litri/100 km, pentru eficiență și performanță optimă.
  • Tehnologia BMW Seria 3 include un sistem de infotainment de ultimă generație, asistență la condus și sisteme de siguranță avansate pentru o experiență de conducere sigură și plăcută.

 

Toate modelele noastre de BMW Seria 3 Second Hand au fost atent verificate și au un istoric complet de service și întreținere pentru ca tu să te bucuri de cele mai performante mașini. Dacă vrei să experimentezi eleganța și performanța unei mașini BMW Seria 3 Second Hand, te așteptăm să descoperi oferta noastră. Alege o mașină cu caracter sportiv și luxos, ce îmbină tehnologia de vârf cu designul atrăgător pentru o experiență de condus remarcabilă!

Citește mai mult
Top