BMW X6 Second Hand

Șterge filtrele
Filtrează
stoc extern Comandă mașină

BMW X6 Second Hand – mixul perfect între eleganța unui coupe și funcționalitatea unui SUV

  Te afli în căutarea unui SUV cu un design expresiv și performanțe remarcabile? Te invităm să explorezi selecția noastră de BMW X6 Second Hand – o mașină ce îmbină eleganța unui coupe cu funcționalitatea unui SUV, oferindu-ți o experiență de conducere uluitoare.   Cu un exterior aerodinamic și linii fluide, BMW X6 atrage privirile și emană forță și grandoare. Grila frontală distinctivă și farurile tehnologice LED subliniază caracterul său puternic și inconfundabil. Silueta sa agresivă și stilul coupe adaugă un plus de sportivitate și rafinament.   În interior, vei fi întâmpinat de un mediu premium. Tapițeria din piele de calitate superioară și finisajele de lux adaugă o notă de eleganță, în timp ce opțiunile tehnologice avansate îți oferă o experiență conectată și sofisticată.   BMW X6 Second Hand este echipat cu o gamă de motoare puternice, care livrează performanțe excepționale. Cu sistemul său xDrive și suspensia adaptivă, te vei bucura de o manevrabilitate precisă și o conducere plăcută, indiferent de tipul de drum.   Tehnologia BMW iDrive și sistemul de asistență la conducere fac din BMW X6 un partener de încredere în timpul călătoriilor. Cu ecran tactil, comenzi vocale și navigație avansată, vei avea control total asupra mașinii tale.   Toate modelele noastre de BMW X6 Second Hand au fost atent verificate și au un istoric complet de service și întreținere. Dacă îți dorești să experimentezi performanța și stilul unui BMW X6 Second Hand, te invităm să descoperi oferta noastră. Alege un SUV ce îmbină luxul cu funcționalitatea și bucură-te de fiecare moment petrecut la volan alături de BMW X6!

BMW X6 Second Hand – mixul perfect între eleganța unui coupe și funcționalitatea unui SUV

 

Te afli în căutarea unui SUV cu un design expresiv și performanțe remarcabile? Te invităm să explorezi selecția noastră de BMW X6 Second Hand – o mașină ce îmbină eleganța unui coupe cu funcționalitatea unui SUV, oferindu-ți o experiență de conducere uluitoare.

 

Cu un exterior aerodinamic și linii fluide, BMW X6 atrage privirile și emană forță și grandoare. Grila frontală distinctivă și farurile tehnologice LED subliniază caracterul său puternic și inconfundabil. Silueta sa agresivă și stilul coupe adaugă un plus de sportivitate și rafinament.

 

În interior, vei fi întâmpinat de un mediu premium. Tapițeria din piele de calitate superioară și finisajele de lux adaugă o notă de eleganță, în timp ce opțiunile tehnologice avansate îți oferă o experiență conectată și sofisticată.

 

BMW X6 Second Hand este echipat cu o gamă de motoare puternice, care livrează performanțe excepționale. Cu sistemul său xDrive și suspensia adaptivă, te vei bucura de o manevrabilitate precisă și o conducere plăcută, indiferent de tipul de drum.

 

Tehnologia BMW iDrive și sistemul de asistență la conducere fac din BMW X6 un partener de încredere în timpul călătoriilor. Cu ecran tactil, comenzi vocale și navigație avansată, vei avea control total asupra mașinii tale.

 

Toate modelele noastre de BMW X6 Second Hand au fost atent verificate și au un istoric complet de service și întreținere. Dacă îți dorești să experimentezi performanța și stilul unui BMW X6 Second Hand, te invităm să descoperi oferta noastră. Alege un SUV ce îmbină luxul cu funcționalitatea și bucură-te de fiecare moment petrecut la volan alături de BMW X6!

Citește mai mult
Top