Kia EV6 Second Hand

Filtrează
Filtrează
Șterge filtrele
stoc extern Comandă mașină

Kia EV6 – Tehnologie Avansată și Sustenabilitate într-un Hatchback Electric de Calitate

 

La Golden Auto suntem încântați să vă prezentăm modelul Kia EV6 second-hand, o mașină electrică care aduce tehnologie de ultimă generație și sustenabilitate într-un...

Kia EV6 – Tehnologie Avansată și Sustenabilitate într-un Hatchback Electric de Calitate

 

La Golden Auto suntem încântați să vă prezentăm modelul Kia EV6 second-hand, o mașină electrică care aduce tehnologie de ultimă generație și sustenabilitate într-un pachet impresionant. Acest model a fost selectat cu grijă și este gata să vă ofere o experiență de condus electrică de încredere.

Design Futuristic și Eficient

Kia EV6 impresionează cu un design futurist și aerodinamic, care nu numai că arată bine, dar și optimizează eficiența energetică. Jantele elegante și farurile LED completează aspectul modern al acestei mașini.

Performanță Electrică Avansată

Cu un motor electric puternic, Kia EV6 oferă o experiență de condus intensă. Accelerarea instantanee și lipsa emisiilor de gaze de eșapament contribuie la un mediu de condus excepțional.

Interior Spațios și Confortabil

Interiorul oferă spațiu generos pentru pasageri și un nivel ridicat de confort. Materialele de înaltă calitate și tehnologia de bord avansată, inclusiv un ecran tactil pentru infotainment, fac din interiorul Kia EV6 un loc plăcut.

Autonomie și Sistem de Încărcare

Cu o autonomie considerabilă, Kia EV6 vă permite să vă bucurați de o călătorie lungă fără griji legate de încărcare. De asemenea, dispune de un sistem de încărcare rapidă pentru a vă menține în mișcare cu rapiditate.

Siguranță și Conducere Încredere

Kia EV6 este echipat cu sisteme de asistență la șofat de ultimă generație, care includ asistența la frânare de urgență, controlul stabilității și multe altele. Siguranța dumneavoastră este o prioritate.
Cu fiecare Kia EV6 second-hand de la Golden Auto, vă oferim un angajament pentru calitate și încredere într-un viitor mai ecologic.

Vizitați showroom-ul nostru pentru a vedea acest model și pentru a explora gama noastră variată de vehicule electrice. Luați legătura cu noi astăzi pentru a programa un test drive și pentru a începe o nouă călătorie spre mobilitate electrică. Alegeți Golden Auto pentru o experiență de condus electrică excelentă și prietenoasă cu mediul înconjurător.

Citește mai mult

Modele disponibile pentru Kia

Top