Mercedes-Benz EQS Second Hand

Filtrează
Filtrează
Șterge filtrele
stoc extern Comandă mașină

Mercedes-Benz EQS Second Hand – Eleganța Electrică Redefinită

 

La Golden Auto, suntem mândri să vă prezentăm oportunitatea de a deține un model Mercedes-Benz EQS second hand, renumit pentru luxul și performanța sa. Cu o atenție deosebită la detalii și spec...

Mercedes-Benz EQS Second Hand – Eleganța Electrică Redefinită

 

La Golden Auto, suntem mândri să vă prezentăm oportunitatea de a deține un model Mercedes-Benz EQS second hand, renumit pentru luxul și performanța sa. Cu o atenție deosebită la detalii și specificații de top, acest vehicul electric va schimba pentru totdeauna modul în care priviți mobilitatea.

Design Avant-gardist și Eleganță Modernă

Mercedes-Benz EQS se remarcă prin designul său futuristic și liniile fluide. Cu o siluetă aerodinamică și iluminare ambientală interioară personalizabilă, acest model creează o atmosferă de lux și tehnologie. Interiorul său spațios și plin de rafinament oferă o experiență de conducere unică.

Performanță Electrică Excepțională

Cu un motor electric puternic, Mercedes-Benz EQS oferă o experiență de condus silențioasă și extrem de dinamică. Specificațiile tehnice includ:

  • Motor Electric de 385 kW (523 CP): Acest motor asigură o putere impresionantă, oferind o accelerare rapidă și o viteză maximă de 210 km/h.
    Autonomie de până la 676 km: Datorită bateriei de mare capacitate de 108 kWh, puteți parcurge distanțe lungi fără a vă face griji cu privire la încărcare.
  •  Accelerare 0-100 km/h în 4.3 secunde: EQS vă oferă o experiență de condus de excepție cu o accelerație uimitoare.

Tehnologie de Vârf

EQS este echipat cu tehnologie de vârf, inclusiv:

  • Hyperscreen Mercedes-Benz: Acest ecran masiv combină trei ecrane separate sub o suprafață curbată, oferindu-vă control total asupra funcțiilor vehiculului.
  • Asistentul de Conducere MBUX: Acest sistem avansat de asistență vă oferă un nivel ridicat de siguranță și comoditate în timpul călătoriilor.
    Ecologic și Sustenabil

Conducerea unui Mercedes-Benz EQS contribuie la protejarea mediului, datorită emisiilor zero de gaze de eșapament și eficienței energetice ridicate.

Stare Impecabilă și Garanție

Fiecare vehicul Mercedes-Benz EQS second hand de la Golden Auto este supus unei verificări riguroase. Cu un istoric de service verificat și o garanție de la dealer, puteți avea încredere în mașina dumneavoastră.
Cu un Mercedes-Benz EQS second hand de la Golden Auto, puteți experimenta plăcerea mobilității electrice într-un mod unic.

Vizitați showroom-ul Golden Auto pentru a explora gama noastră variată de modele EQS și pentru a găsi mașina electrică care vi se potrivește stilului și necesităților. Contactați-ne astăzi pentru a programa un test drive și pentru a vă începe călătoria într-un Mercedes-Benz EQS!

Citește mai mult
Top