Ferrari GTC4Lusso Second Hand

Șterge filtrele
Filtrează
stoc extern Comandă mașină

Ferrari GTC4Lusso Second Hand: O Simfonie a Vitezei

  Ești în căutarea unei mașini care să îmbine rafinamentul cu performanța? Atunci te invităm să descoperi Ferrari GTC4Lusso Second Hand, o creație de maestru care redefinește conceptul de coupe de lux cu patru locuri.   Designul exterior al Ferrari GTC4Lusso te va captiva, cu siguranță, prin liniile sale fluide. Aerodinamica perfectă, aripile pronunțate și țevile de evacuare elegante accentuează atitudinea sportivă, în timp ce farurile LED subliniază stilul distinctiv. Jantele în stil Ferrari adaugă un plus de personalitate și dinamism.   În interior, confortul și luxul sunt cuvintele cheie. Scaunele din piele, finisajele din materiale de cea mai bună calitate și spațiul generos îți creează o atmosferă rafinată. Sistemul de infotainment de ultimă generație, panoul de bord sofisticat și comenzile intuitive îți pun la dispoziție toate funcțiile necesare pentru o experiență de condus perfectă.   Performanța este în centrul filozofiei Ferrari, și GTC4Lusso nu face excepție. Motorul V12 impresionează prin putere și răspuns rapid, iar transmisia cu dublu ambreiaj asigură schimbarea lină a vitezei. Suspensiile adaptabile și sistemul de tracțiune integrală îți oferă un control de excepție și o stabilitate remarcabilă, indiferent de condițiile de drum.   Cu un arsenal de tehnologii avansate, Ferrari GTC4Lusso Second Hand îți garantează siguranță și control. Sistemele de asistență la condus, cum ar fi monitorizarea unghiului mort, asistentul de parcare și frânarea automată de urgență, sunt gândite pentru a-ți oferi o experiență de condus liniștită și plăcută.   Autovehiculele Ferrari GTC4Lusso din oferta noastră este sunt-o stare impecabilă, cu un istoric de service complet și un număr redus de kilometri. Verificat și întreținut de mecanicii specializați, îți oferă performanța și calitatea la care te aștepți de la un Ferrari. Prin urmare, dacă visezi la un vehicul second hand care să îți ofere luxul, performanța și stilul unui coupe sportiv cu patru locuri, ai ajuns în locul potrivit.

Ferrari GTC4Lusso Second Hand: O Simfonie a Vitezei

 

Ești în căutarea unei mașini care să îmbine rafinamentul cu performanța? Atunci te invităm să descoperi Ferrari GTC4Lusso Second Hand, o creație de maestru care redefinește conceptul de coupe de lux cu patru locuri.

 

Designul exterior al Ferrari GTC4Lusso te va captiva, cu siguranță, prin liniile sale fluide. Aerodinamica perfectă, aripile pronunțate și țevile de evacuare elegante accentuează atitudinea sportivă, în timp ce farurile LED subliniază stilul distinctiv. Jantele în stil Ferrari adaugă un plus de personalitate și dinamism.

 

În interior, confortul și luxul sunt cuvintele cheie. Scaunele din piele, finisajele din materiale de cea mai bună calitate și spațiul generos îți creează o atmosferă rafinată. Sistemul de infotainment de ultimă generație, panoul de bord sofisticat și comenzile intuitive îți pun la dispoziție toate funcțiile necesare pentru o experiență de condus perfectă.

 

Performanța este în centrul filozofiei Ferrari, și GTC4Lusso nu face excepție. Motorul V12 impresionează prin putere și răspuns rapid, iar transmisia cu dublu ambreiaj asigură schimbarea lină a vitezei. Suspensiile adaptabile și sistemul de tracțiune integrală îți oferă un control de excepție și o stabilitate remarcabilă, indiferent de condițiile de drum.

 

Cu un arsenal de tehnologii avansate, Ferrari GTC4Lusso Second Hand îți garantează siguranță și control. Sistemele de asistență la condus, cum ar fi monitorizarea unghiului mort, asistentul de parcare și frânarea automată de urgență, sunt gândite pentru a-ți oferi o experiență de condus liniștită și plăcută.

 

Autovehiculele Ferrari GTC4Lusso din oferta noastră este sunt-o stare impecabilă, cu un istoric de service complet și un număr redus de kilometri. Verificat și întreținut de mecanicii specializați, îți oferă performanța și calitatea la care te aștepți de la un Ferrari. Prin urmare, dacă visezi la un vehicul second hand care să îți ofere luxul, performanța și stilul unui coupe sportiv cu patru locuri, ai ajuns în locul potrivit.

Citește mai mult

Modele disponibile pentru Ferrari

Top