Ferrari Portofino Second Hand

Vezi detalii
Vezi detalii
Vezi detalii
Vezi detalii
Vezi detalii
Vezi detalii
Vezi detalii
Vezi detalii
Vezi detalii
Vezi detalii
Vezi detalii
Vezi detalii
Vezi detalii
Vezi detalii
stoc extern Vezi ofertele
stoc extern Comandă mașină

Ferrari Portofino Second Hand: Un Convertibil care Îmbină Eleganța cu Viteza

 

Visezi la un vehicul care să îți ofere nu numai performanță și viteză, ci și eleganța și rafinamentul specific unui Grand Tourer? Atunci te invităm să descoperi Ferrari Portofino Second Hand, un convertibil ce îmbină frumusețea, dinamismul și luxul într-un pachet de excepție.

 

Designul exterior al Ferrari Portofino este o capodoperă de artă, cu linii fluide și armonioase ce reflectă forța și grandoarea. Capota retractabilă adaugă un plus de stil și versatilitate, permițându-ți să te bucuri de frumusețea cerului înstelat sau de răcoarea brizei marine. Farurile agresive și jantele sofisticate completează un profil care emană încredere și ambiție.

 

În interior, experiența de condus atinge noi culmi ale confortului și luxului. Scaunele din piele, cusute cu măiestrie, și finisajele din materiale premium creează o atmosferă elegantă și primitoare. Sistemul de infotainment de top și panoul de bord avansat îți oferă control total asupra mașinii și funcțiilor acesteia.

 

Când vine vorba de performanță, Ferrari Portofino Second Hand nu dezamăgește. Motorul V8 turboalimentat îți oferă o acționare puternică și eficientă, iar transmisia cu 7 trepte F1 dual-clutch asigură schimbrea lină și rapidă a vitezei. Suspensiile magnetice și sistemul de direcție adaptivă te fac să simți fiecare curbă, oferind o manevrabilitate și un control exemplar.

 

Siguranța și încrederea sunt, de asemenea, esențiale în experiența Portofino. Tehnologii avansate, cum ar fi controlul stabilizării, frânarea automată de urgență și sistemul de monitorizare a presiunii pneurilor, te ajută să te simți în control și protejat, indiferent de condițiile de drum.

 

Toate auotvehulcelie Ferrari Portofino Second Hand din oferta noastră sunt într-o stare impecabilă, cu un istoric complet de service și un număr redus de kilometri. Dacă ești în căutarea unui automobil second hand care să îți ofere plăcerea pură a condusului, combinată cu eleganța și stilul, ai ajuns în locul potrivit.

Te invităm să descoperi Ferrari Portofino Second Hand din colecția noastră și să alegi vehiculul perfect care să te însoțească în călătoriile tale pline de pasiune și aventură.

Citește mai mult

Modele disponibile pentru Ferrari

Top