BMW X4 Second Hand

Filtrează
Filtrează
Șterge filtrele
stoc extern Comandă mașină

BMW X4 Second Hand – un SUV elegant și prietenos cu bugetul

 

Îți prezentăm oportunitatea de a conduce un SUV elegant și sportiv – BMW X4 Second Hand. Această mașină îmbină rafinamentul unui coupe cu funcționalitatea unui SUV, oferindu-ți o experiență de...

BMW X4 Second Hand – un SUV elegant și prietenos cu bugetul

 

Îți prezentăm oportunitatea de a conduce un SUV elegant și sportiv – BMW X4 Second Hand. Această mașină îmbină rafinamentul unui coupe cu funcționalitatea unui SUV, oferindu-ți o experiență de condus excepțională.

 

Cu un design exterior expresiv și linii aerodinamice, BMW X4 atrage atenția și emană forță și stil. Grila frontală iconică și farurile tehnologice LED subliniază caracterul său distinctiv și contemporan. Silueta sa coupe îi conferă un aspect sportiv și agil.

 

La interior, vei fi întâmpinat de un mediu luxos și confortabil. Finisajele de calitate superioară, tapițeria din piele și detaliile rafinate adaugă o notă premium în fiecare călătorie. Spațiul generos pentru pasageri și bagaje asigură confortul și practicitatea pe parcursul călătoriilor tale.

 

BMW X4 Second Hand vine echipat cu motoare puternice și eficiente, oferind performanțe dinamice pe șosele. Sistemul său xDrive asigură o tracțiune excelentă și manevrabilitate precisă, chiar și în condiții de drum dificile.

 

Tehnologia BMW iDrive îți oferă o experiență avansată de infotainment și conectivitate, permițându-ți să rămâi conectat în fiecare moment al călătoriei tale. Sistemele de asistență la condus contribuie la siguranța și confortul tău, oferindu-ți sprijin în orice situație.

 

Toate modelele noastre de BMW X4 Second Hand au fost atent verificate și au un istoric complet de service și întreținere. Ne asigurăm că îți punem la dispoziție mașini de calitate superioară, pregătite să ofere performanță de top.

 

Prin urmare, dacă vrei să experimentezi eleganța și sportivitatea unui BMW X4 Second Hand, te așteptăm să descoperi oferta noastră. Alege un SUV ce îmbină luxul și performanța într-un mod desăvârșit și bucură-te de fiecare moment petrecut la volan alături de BMW X4!

Citește mai mult
Top