BMW Seria 6 Second Hand

Filtrează
Filtrează
Șterge filtrele
stoc extern Comandă mașină

Descoperă Eleganța și Performanța cu BMW Seria 6 Second Hand!

Te invităm să explorezi gama noastră de BMW Seria 6 Second Hand – o mașină coupe sau cabriolet de lux, ce îmbină eleganța clasică cu performanța de excepție. Această serie emblematică de la BMW te va imp...

Descoperă Eleganța și Performanța cu BMW Seria 6 Second Hand!

Te invităm să explorezi gama noastră de BMW Seria 6 Second Hand – o mașină coupe sau cabriolet de lux, ce îmbină eleganța clasică cu performanța de excepție. Această serie emblematică de la BMW te va impresiona cu designul său sofisticat și cu experiența de condus remarcabilă.

Exteriorul BMW Seria 6 emană prestigiu și rafinament, cu linii fluide și proporții echilibrate. Formele sale curbe și grila frontală iconică adaugă un aer distinctiv, care atrage privirile și subliniază statutul său de mașină de lux.

La interior, vei fi întâmpinat de un mediu luxos și plin de tehnologie avansată. Materialele de calitate superioară, tapițeria din piele și finisajele elegante adaugă o notă de eleganță, iar sistemul BMW iDrive îți oferă control total asupra funcțiilor mașinii și divertismentului la bord.

BMW Seria 6 Second Hand vine echipat cu motoare puternice și rafinate, oferind performanțe impresionante și o experiență de condus dinamică. Indiferent de motorizarea aleasă, vei experimenta o călătorie plină de rafinament și confort, susținută de suspensia sport și direcția precisă.

Informații tehnice specifice BMW Seria 6 Second Hand:

  • Caroserie: Coupe sau Cabriolet
  • Motorizare: Diverse opțiuni de motoare diesel și benzină
  • Putere: Începând de la 258 CP și până la 560 CP (în funcție de versiune)
  • Cuplu: Începând de la 500 Nm și până la 750 Nm (în funcție de versiune)
  • Accelerare: De la 0 la 100 km/h în aproximativ 4.4 secunde (în funcție de versiune)
  • Viteză maximă: Depinde de motorizare și pachetul de performanță
  • Transmisie: Automată, cu 8 sau 9 trepte
  • Consum de combustibil: Variabil în funcție de motorizare, cu valori cuprinse între 5 și 9 litri/100 km
  • Tehnologia BMW Seria 6 include asistență la condus, sistem de navigație avansat, sistem audio premium și multe alte funcții care asigură o experiență de condus de excepție.

Toate modelele noastre de BMW Seria 6 Second Hand au fost atent verificate și au un istoric complet de service și întreținere. Ne asigurăm că oferim mașini de calitate superioară, pregătite să îți ofere performanță și satisfacție.

Deci, dacă vrei să experimentezi eleganța și performanța unei mașini coupe sau cabriolet BMW Seria 6 Second Hand, te așteptăm să descoperi oferta noastră. Alege un automobil emblematic ce îmbină luxul și tehnologia într-un mod desăvârșit și bucură-te de fiecare moment petrecut la volan alături de BMW Seria 6!

Citește mai mult
Top