Audi RS3 Second Hand

Filtrează
Filtrează
Șterge filtrele
stoc extern Comandă mașină

Audi RS3 Second Hand – Performanță și Adrenalina la Preț Avantajos

 

Dacă ești în căutarea unei mașini care să îți ofere o experiență de condus memorabilă și să îți stimuleze pasiunea pentru automobilism, atunci Audi RS3 second hand este alegerea perf...

Audi RS3 Second Hand – Performanță și Adrenalina la Preț Avantajos

 

Dacă ești în căutarea unei mașini care să îți ofere o experiență de condus memorabilă și să îți stimuleze pasiunea pentru automobilism, atunci Audi RS3 second hand este alegerea perfectă. Cu un design sportiv și performanțe impresionante, acest model îți va oferi senzații unice la volan, fără a fi nevoie să faci eforturi financiare deosebite.

 

Audi RS3 impresionează în fiecare detaliu, fiind propulsat de un motor TFSI de 2,5 litri ce dezvoltă o putere uimitoare de 294 kW și un cuplu maxim de 500 Nm. Cu o accelerație de la 0 la 100 km/h în doar 3,8 secunde, simțiți cum adrenalină pulsând prin vene la fiecare apăsare pe accelerație.

 

Toate mașinile au o istorie impecabilă și au fost îngrijite cu atenție pentru a se menține la nivelul lor de excelență. Interiorul este o combinație perfectă de materiale de înaltă calitate și finisaje excelente, oferindu-ți o experiență de condus deosebită.

 

Cu suspensie ajustabilă și Audi drive select, poți adapta caracterul automobilului în funcție de preferințele tale. Pachetul Dynamik RS Plus și sistemul de evacuare sport RS adaugă un plus de dinamism și experiențe spectaculoase la volan.

 

În plus, dotările avansate precum farurile Matrix LED și sistemul de infotainment îți vor asigura o experiență de condus pe sigură.

 

Cu un portbagaj generos și funcționalitate sporită, acest RS3 va face față tuturor provocărilor cotidiene.

 

Nu rata ocazia de a te bucura de o mașină sport cu un caracter distinct, așa cum este Audi RS3 Second Hand. Contactează-ne chiar astăzi pentru mai multe informații și pentru a programa un test drive. Îți stăm la dispoziție pe a-ți oferi toate detaliile necesare privind diferitele modalități de finanțare.

Citește mai mult
Top