Audi RS5 Second Hand

Filtrează
Filtrează
Șterge filtrele
stoc extern Comandă mașină

Audi RS5 Second Hand – un coupe sportiv ce nu trece neobservat

 

Audi RS5 este un automobil de referință în lumea mașinilor sport, fiind recunoscut pentru puterea și agilitatea sa impresionante. Cu un motor V6 biturbo ce dezvoltă 450 CP și un cuplu de 600 Nm, vei...

Audi RS5 Second Hand – un coupe sportiv ce nu trece neobservat

 

Audi RS5 este un automobil de referință în lumea mașinilor sport, fiind recunoscut pentru puterea și agilitatea sa impresionante. Cu un motor V6 biturbo ce dezvoltă 450 CP și un cuplu de 600 Nm, vei experimenta o accelerare uimitoare și o viteză maximă remarcabilă. Cu sistemul de tracțiune integrală Quattro și o transmisie automată rapidă, te vei bucura de o aderență excelentă și o manevrabilitate precisă la fiecare viraj.

 

Designul exterior al Audi RS5 este un adevărat spectacol. Grila frontală distinctivă, prizele de aer mărite și spoilerul din spate conferă o prezență impunătoare pe șosea. Liniile elegante și detaliile emblematice ale mărcii completează aspectul agresiv și dinamic al acestui coupe sportiv.

 

Interiorul Audi RS5 te va cuceri cu rafinamentul și tehnologia sa avansată. Scaunele sport conturate, finisajele din piele de înaltă calitate și detaliile cu design exclusiv contribuie la o experiență de condus de lux. Sistemul de infotainment MMI Navigation Plus și ecranul tactil îți oferă acces la funcții inteligente și informații utile în timpul călătoriilor.

 

Fiecare Audi RS5 Second Hand de la noi a fost atent verificat și întreținut, pentru a-ți oferi garanția că beneficiezi de performanță și fiabilitate la cele mai înalte standarde.

 

Nu rata oportunitatea de a deveni proprietarul unui Audi RS5 Second Hand, un coupe sportiv ce îți va oferi o experiență de condus de neuitat. Contactează-ne astăzi pentru a programa un test drive și pentru a obține mai multe detalii despre această ofertă specială.

Citește mai mult
Top