Audi S8 Second Hand – Dinamică și rafinament

 

Audi S8 reprezintă un adevărat simbol al performanței și rafinamentului. Modelul Audi S8 Second Hand este echipat cu cele mai inovatoare sisteme de suspensie și te va impresiona cu designul său progresist și cu per...

Audi S8 Second Hand – Dinamică și rafinament

 

Audi S8 reprezintă un adevărat simbol al performanței și rafinamentului. Modelul Audi S8 Second Hand este echipat cu cele mai inovatoare sisteme de suspensie și te va impresiona cu designul său progresist și cu performanțele sale dinamice.

 

Cu un motor V8 ce dispune de o capacitate de 3996 cc și un raport dintre diametrul și cursa pistoanelor de 86.0 x 86.0 mm, Audi S8 oferă o putere maximă de 420 kW (571 CP) la 6000 rpm și un cuplu impresionant de 800 Nm (590.0 lb-ft) disponibil între 2050 și 4500 rpm. De asemenea, poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 3.8 secunde.

 

Designul exterior al Audi S8 Second Hand este elegant și aerodinamic, subliniind caracterul său sportiv. Interiorul este dotat cu finisaje de cea mai înaltă calitate și cele mai avansate tehnologii pentru o experiență de condus de excepție.

 

Această mașină dispune de sistemul Audi quattro, care asigură o aderență excelentă la drum și stabilitate în orice condiții meteorologice. De asemenea, suspensia inovatoare oferă confort și manevrabilitate fără egal.

 

Cu un kilometraj redus și întreținere completă, Audi S8 Second Hand este într-o stare impecabilă, gata să ofere un nou capitol de aventură și plăcere fiecărei călătorii. Echipa noastră de specialiști îți va sta la dispoziție pentru a răspunde la toate întrebările și pentru a-ți oferi o ofertă personalizată.

Citește mai mult
Top