BMW i8 Second Hand

Filtrează
Filtrează
Șterge filtrele
stoc extern Comandă mașină

Descoperă BMW i8 Second Hand – Inovație și Eleganță

 

Ești în căutarea unei mașini ce îmbină perfecțiunea tehnologică cu designul futurist? Te invităm să descoperi selecția noastră de BMW i8 Second Hand – o capodoperă a ingineriei și a stilului, ce ...

Descoperă BMW i8 Second Hand – Inovație și Eleganță

 

Ești în căutarea unei mașini ce îmbină perfecțiunea tehnologică cu designul futurist? Te invităm să descoperi selecția noastră de BMW i8 Second Hand – o capodoperă a ingineriei și a stilului, ce îți va oferi o experiență de condus uluitoare.

 

Cu un exterior ce atrage privirile, BMW i8 este un model sportive dar elegant. Liniile fluide și ușile în stil „pânză de păianjen” subliniază caracterul său unic și inconfundabil. Farurile cu tehnologie laser și grila frontală iconică BMW adaugă un plus de sofisticare și rafinament.

 

În interior, vei fi întâmpinat de un mediu premium și futurist. Tapițeria din piele de înaltă calitate și detaliile din fibră de carbon adaugă o notă de lux și exclusivitate. Scaunele conturate și instrumentele de bord digitale te vor fascina, oferindu-ți o experiență de condus plăcută, într-un mediu high-tech și confortabil.

 

BMW i8 Second Hand își demonstrează puterea prin sistemul său plug-in hybrid, compus dintr-un motor electric și un motor cu ardere internă. Cu o putere totală de 369 CP și un cuplu de 570 Nm, acest automobil sprintează de la 0 la 100 km/h în aproximativ 4.4 secunde. În plus, tehnologia eDrive îți permite să conduci cu zero emisii pe distanțe scurte.

 

Cu tehnologia BMW eDrive, poți explora orașul în mod electric și eficient, iar apoi treci la modul SPORT pentru a te bucura de performanța de neegalat pe drumurile deschise.

 

Sistemele de asistență la condus și tehnologia de siguranță BMW îți oferă un plus de încredere și protecție în timpul călătoriilor. Sistemul de navigație cu ecran tactil și conectivitatea avansată asigură un control total asupra mașinii.

 

Toate mașinile noastre BMW i8 Second Hand au fost atent verificate și au un istoric complet de service și întreținere. Fiecare detaliu a fost revizuit cu grijă pentru a te asigura că vei primi o mașină de calitate superioară.

 

Prin urmare, dacă îți dorești să experimentezi inovația și eleganța electrică a unui BMW i8 Second Hand, te invităm să descoperi oferta noastră. Alege o mașină ce îmbină perfecțiunea tehnologică cu designul futurist și bucură-te de fiecare moment petrecut la volan cu BMW i8!

Citește mai mult
Top