BMW M3 Second Hand

Filtrează
Filtrează
Șterge filtrele
stoc extern Comandă mașină

BMW M3 Second Hand – emblemă a performanței și pasiunii

 

Descoperă acum BMW M3 Second Hand, o emblemă a performanței și pasiunii automobilistice.. Cu un design atletic și caracteristici tehnice de top, acest sedan sportiv este gata să îți ofere o experienț...

BMW M3 Second Hand – emblemă a performanței și pasiunii

 

Descoperă acum BMW M3 Second Hand, o emblemă a performanței și pasiunii automobilistice.. Cu un design atletic și caracteristici tehnice de top, acest sedan sportiv este gata să îți ofere o experiență de condus de neuitat.

 

Exteriorul BMW M3 emană agresivitate și dinamism. Grila frontală distinctivă, prizele de aer și elementele aerodinamice subliniază personalitatea sportivă a mașinii. Jantele elegante și sistemul de evacuare dublu completează designul de excepție al acestui model iconic.

 

Interiorul este reprezentat de un mediu sofisticat și orientat către șofer. Scaunele sport și volanul multifuncțional adaugă un plus de confort și control. Elementele de carbon și finisajele M specifice îmbină eleganța cu atmosfera de curse, asigurându-te că vei trăi fiecare moment ca pe un adevărat pilot.

 

Caracteristici tehnice BMW M3 Second Hand:

  • Motor de 3.0 litri, cu putere de până la 510 CP și un cuplu impresionant, asigurând accelerare și viteză maxime remarcabile.
  • Transmisie automată cu 8 trepte M Steptronic, pentru schimbări rapide și precise ale treptelor de viteză.
  • Suspensie adaptivă M, pentru o manevrabilitate precisă și confort sporit în timpul condusului sportiv.
  • Sistem de frânare M Compound, asigurând o oprire rapidă și sigură în orice situație.
  • Sistem de navigație cu ecran tactil, infotainment de ultimă generație și conexiune Bluetooth, pentru o experiență conectată și distractivă.

Toate modelele noastre de BMW M3 Second Hand au fost atent verificate și au un istoric complet de service și întreținere.

Dacă vrei să experimentezi plăcerea condusului sportiv și să devii proprietarul unei mașini legendare BMW M3 la un preț accesibil, te așteptăm să descoperi oferta noastră. Alege pasiunea și performanța, și bucură-te de fiecare călătorie cu acest sedan sportiv spectaculos și puternic!

Citește mai mult
Top