BMW Seria 1 Second Hand

Filtrează
Filtrează
Șterge filtrele
stoc extern Comandă mașină

BMW Seria 1 Second Hand – personalitate și performanță

 

BMW Seria 1 este o mașină compactă, dar plină de personalitate și performanță. Cu un design atractiv și caracteristici tehnice avansate, te va impresiona la fiecare drum.

 

Exteriorul...

BMW Seria 1 Second Hand – personalitate și performanță

 

BMW Seria 1 este o mașină compactă, dar plină de personalitate și performanță. Cu un design atractiv și caracteristici tehnice avansate, te va impresiona la fiecare drum.

 

Exteriorul BMW Seria 1 emană un stil dinamic și modern. Formele bine conturate și linile fluide adaugă o notă de eleganță și dinamism. Grila frontală distinctivă și farurile LED subliniază personalitatea unică a mașinii.

 

Interiorul este un spațiu bine gândit și confortabil. Materialele de calitate superioară și tapițeria din piele premium adaugă o notă de rafinament, creând un mediu plăcut și sofisticat. Cockpitul ergonomic pune la dispoziție toate comenzile necesare, oferind o conducere intuitivă și confortabilă.

 

Performanța impresionantă a BMW Seria 1 se datoreazî opțiunilor variate de motorizare. Cu motoare diesel sau benzină, puterea variază de la 116 CP până la 306 CP, asigurând o accelerare rapidă și o manevrabilitate agilă. Cu suspensia sportivă și tehnologia avansată de control al tracțiunii, te vei deplasă fără probleme indiferent de condițiile de drum.

 

Informații tehnice specifice BMW Seria 1 Second Hand:

  • Cuplu: Variază între 180 Nm și 450 Nm, în funcție de versiunea aleasă.
  • Accelerare: De la 0 la 100 km/h în aproximativ 4.8 secunde, în funcție de motorizare.
  • Transmisie: Cutie de viteze automată, cu 6 sau 8 trepte, pentru o experiență de condus lină și plăcută.
  • Consum de combustibil: Variază în funcție de motorizare, cu valori cuprinse între 4 și 8 litri/100 km, pentru eficiență și performanță optimă.
  • Tehnologia BMW Seria 1 include un sistem de infotainment de ultimă generație, asistență la condus și sisteme avansate de siguranță, asigurând o experiență de conducere sigură și confortabilă.

Toate modelele noastre de BMW Seria 1 Second Hand au fost atent verificate și au un istoric complet de service și întreținere ca să îți putem pune la dispoziție mașini de top. Dacă vrei să experimentezi plăcerea conducției unei mașini BMW Seria 1 Second Hand, te așteptăm să descoperi oferta noastră. Alege o mașină compactă și plină de personalitate, pentru a transforma fiecare călătorie într-o experiență memorabilă!

Citește mai mult
Top