BMW X7 Second Hand

Filtrează
Filtrează
Șterge filtrele
stoc extern Comandă mașină

Descoperă Luxul și Eleganța cu BMW X7 Second Hand!

 

Te afli în căutarea unui SUV de lux, spațios și puternic? Te invităm să vezi selecția noastră de BMW X7 Second Hand – un automobil care îmbină confortul suprem, performanța remarcabilă și designul rafi...

Descoperă Luxul și Eleganța cu BMW X7 Second Hand!

 

Te afli în căutarea unui SUV de lux, spațios și puternic? Te invităm să vezi selecția noastră de BMW X7 Second Hand – un automobil care îmbină confortul suprem, performanța remarcabilă și designul rafinat.

 

Cu un exterior impunător și linii distincte, BMW X7 atrage privirile și impresionează cu fiecare detaliu. Grila frontală emblematică și farurile LED cu tehnologie avansată subliniază caracterul său elegant și robust. Cu o postură impunătoare, acest SUV de lux emană prezență și stil.

 

În interior, vei descoperi spațiul generos și luxul pe care BMW X7 îl oferă. Cu trei rânduri de scaune și tapițerie din piele fină, vei beneficia de o experiență de condus premium. Panorama dinamică a plafonului îți oferă o privire impresionantă asupra lumii exterioare, completând atmosfera primitoare din interior.

 

BMW X7 Second Hand dispune de o gamă de motoare puternice, care livrează performanțe remarcabile. Fie că alegi un motor diesel sau benzină, vei beneficia de o experiență de condus dinamică și confortabilă. Tehnologia BMW xDrive asigură o tracțiune excelentă în orice condiții de drum, conferindu-ți control și stabilitate.

 

Sistemele de asistență la condus fac din BMW X7 un partener de încredere în timpul călătoriilor. Cu ecran tactil, sistemul iDrive și conectivitatea avansată, vei avea control asupra tuturor aspectelor mașinii tale.

 

Toate modelele noastre de BMW X7 Second Hand au fost atent verificate și au un istoric complet de service și întreținere. Dacă îți dorești să experimentezi luxul și eleganța unui BMW X7 Second Hand, te invităm să descoperi oferta noastră. Alege un SUV de lux ce te va impresiona cu spațiul său generos, performanța și tehnologia sa avansată – bucură-te de fiecare călătorie alături de BMW X7 Second Hand!

Citește mai mult
Top