BMW iX Second Hand

Șterge filtrele
Filtrează
stoc extern Comandă mașină

BMW iX Second Hand – Tehnologie și Design Inovator

Dacă ești în căutarea unei mașini electrice revoluționare, cu un design inovator și tehnologie de vârf, te invităm să explorezi selecția noastră de BMW iX Second Hand – un SUV electric ce îți va oferi o experiență de condus unică. Cu un exterior distinctiv și linii futuriste, BMW iX atrage privirile oriunde te deplasezi. Grila frontală iluminată și elementele de design aerodinamic completează aspectul său inconfundabil. Farurile tehnologice BMW Laser și lumini de zi subliniază caracterul său progresist și inovator. În interior, vei fi întâmpinat de un mediu sofisticat și eco-friendly. Materialele durabile și sustenabile, împreună cu detaliile futuriste, creează o atmosferă modernă. Scaunele confortabile, tapițeria de calitate și spațiul generos pentru pasageri și bagaje îți vor oferi o experiență de condus plăcută și relaxantă. BMW iX Second Hand este echipat cu o motorizare electrică puternică, ce livrează o performanță remarcabilă. Cu o putere de până la 500 CP și un cuplu instantaneu, BMW iX poate accelera de la 0 la 100 km/h în aproximativ 4.6 secunde. Cu o autonomie de până la 480 km, vei putea explora distanțe mari fără griji și emisii poluante. Tehnologia avansată BMW, precum sistemul de asistență la condus și infotainmentul de ultimă generație, îți oferă un plus de siguranță și conectivitate în timpul călătoriilor. Sistemul iDrive cu ecran tactil, comenzi vocale și conectivitate wireless îți vor facilita experiența la volan. Toate modelele noastre de BMW iX Second Hand au fost verificate atent și au un istoric complet de service și întreținere. Fiecare detaliu a fost revizuit cu grijă pentru a ne asigura că oferim mașini de calitate. Dacă vrei să explorezi viitorul mobilității electrice și luxul la preț accesibil, te invităm să descoperi oferta noastră. Alege un BMW iX Second Hand și bucură-te de o experiență de conducere avansată și plină de rafinament!

BMW iX Second Hand – Tehnologie și Design Inovator

Dacă ești în căutarea unei mașini electrice revoluționare, cu un design inovator și tehnologie de vârf, te invităm să explorezi selecția noastră de BMW iX Second Hand – un SUV electric ce îți va oferi o experiență de condus unică.

Cu un exterior distinctiv și linii futuriste, BMW iX atrage privirile oriunde te deplasezi. Grila frontală iluminată și elementele de design aerodinamic completează aspectul său inconfundabil. Farurile tehnologice BMW Laser și lumini de zi subliniază caracterul său progresist și inovator.

În interior, vei fi întâmpinat de un mediu sofisticat și eco-friendly. Materialele durabile și sustenabile, împreună cu detaliile futuriste, creează o atmosferă modernă. Scaunele confortabile, tapițeria de calitate și spațiul generos pentru pasageri și bagaje îți vor oferi o experiență de condus plăcută și relaxantă.

BMW iX Second Hand este echipat cu o motorizare electrică puternică, ce livrează o performanță remarcabilă. Cu o putere de până la 500 CP și un cuplu instantaneu, BMW iX poate accelera de la 0 la 100 km/h în aproximativ 4.6 secunde. Cu o autonomie de până la 480 km, vei putea explora distanțe mari fără griji și emisii poluante.

Tehnologia avansată BMW, precum sistemul de asistență la condus și infotainmentul de ultimă generație, îți oferă un plus de siguranță și conectivitate în timpul călătoriilor. Sistemul iDrive cu ecran tactil, comenzi vocale și conectivitate wireless îți vor facilita experiența la volan.

Toate modelele noastre de BMW iX Second Hand au fost verificate atent și au un istoric complet de service și întreținere. Fiecare detaliu a fost revizuit cu grijă pentru a ne asigura că oferim mașini de calitate.

Dacă vrei să explorezi viitorul mobilității electrice și luxul la preț accesibil, te invităm să descoperi oferta noastră. Alege un BMW iX Second Hand și bucură-te de o experiență de conducere avansată și plină de rafinament!

Citește mai mult
Top